11.30.2008

magdalenes de plàtan amb un toc de clau

ingredients: 2 plàtans madurs, 250 gr de farina integral, 162 gr de sucre morè,, 125 cc d'oli d'oliva, 150 cc de llet de soja, 4 ous, ratlladura d'una llimona, 1/2 sobre de llevat, clau en pols (1/2 cullareta de café)

- batem els ous amb el sucre, la llet, l'oli i la ratlladura de llimona
- hi afegim els plàtans tallats a trossos no massa petits
- barregem la farina i el llevat tamisats amb la resta d'ingredients i el clau (amb la qüantitat que hi vaig posar gairebé no es nota, potser amb una cullerada sencera... gràcies Gemma per l'apunt!!)
- ho deixem reposar a la nevera un parell d'hores
- escalfem el forn a 180º i posem la massa en motllos de magdalena; ho enfornem uns 20 minuts o fins que estiguin ben daurades

6 comentaris:

Jordi ha dit...

tipikals magdalenes per berenar a l'hivern, molt bones i perfectes per entrar en calor juas! me rio de los turrones!

Gemma ha dit...

Molt originals! El clau el poses en pols, oi? És que en els ingredients no hi és...
Deuen quedar amb un gustet ben diferent!

nurks ha dit...

ups! gràcies per l'apunt Gemma, em va passar per alt, ara l'afegeixo
el baix passar pel morter, però crec que no en vaig posar prou per que gairebé no es nota.. a la propera en posaré un xic més ;D

La cuina vermella ha dit...

Eiiii, gràcies per tornar a escriure'm que t'havia perdut la pista.
Nena, que rebones aquestes magdalenes.. mmm

Vanesuky ha dit...

Impresionants!
Mai havia pensat en fer magdalenes de plàtan!
Han de ser bonísimes.
Me l'apunto!
Un petonet.

nurks ha dit...

la cuina vermella - gràcies per respondre'm jiji ;) si que han quedat bones, sí! xD

vanesuky - benvinguda i gràcies pel post! això d'experimentar amb les magdalenes és un bon vici!! jeje ;D