11.30.2008

cuixa de gall d'indi rostida amb prunes i puré de patata

ingredients: dues senyores cuixes de gall d'indi, un porro gros, dos grans d'all sense pelar, una fulla de llorer, oli d'oliva, sal, un got i mig de brou de verdures, un grapat de prunes
- primer posem les prunes a estovar en un got d'aigua calenta
. posem un dit d'oli en una cassola de fang i hi daurem les cuixes ja salades
- quan estiguin daurades hi afegim el porro tallat a trossos grossos i els dos grans d'all; ho deixem coure a foc lent una mitja hora, vigilant que no es cremi; anem girant el gall d'indi per que es faci per tot arreu
- hi afegim el brou a punt de bullir hi ho deixem coure mitja hora mes; donem un parell de voltes a les cuixes per que es coguin be
- per últim hi afegim les prunes (sense l'aigua) i ho deixem coure cinc minuts més; apaguem el foc i ho deixem reposar deu minuts
- ho acompanyem amb puré de patata casolà

1 comentari:

Jordi ha dit...

BuRpS! Obeliiiiiixxxxxxxxx RuleZ:)))