12.06.2008

pollastre amb sàlvia i canyella amb arròs gessamí

ingredients: un pollastre tallat a octaus, sense carcanada (la podem aprofitar per fer brou), oli d'oliva, sal, 1 porro, 2 tomàquets madurs, dos grans d'all, 1 branca de canyella, 2 cullerades de sàlvia seca, 1/2 litre de brou vegetal, 100 gr d'arròs gessamí

- posem dos dits d'oli d'oliva en una cassola de fang i hi enrossim el pollastre

- un cop ros, hi afegim el porro, a talls grossos, els alls sencers amb pell, els tomàquets també sencers la sàlvia i la branca de canyella; ho tapem i ho deixem coure una mitja hora

- hi afegim el brou quan aquest trenqui el bull i que cogui una bona horeta més; a part bullir l'arròs (1 part d'arròs, 2 d'aigua) vint minuts; deixem reposar tot plegat uns minuts abans de servir

2 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Nurk, em sembla una autèntica delícia.

Núria ha dit...

mmmhh!! gràcies! i gràcies per la visita ;D