11.09.2008

pastís de pastanaga

recepta original de 'la cuina vermella'

variació: hi he posat la meitat del sucre (90gr en comptes de 180gr) i segueix quedant dolcet i bo!

6 comentaris:

Jordi ha dit...

i a sobre esta cruixent! 100% recomanable...no nomes el pastis si no tb la 'creadora' XD

ERC ha dit...

Ualah!! Quina alegria, venim a visitar el teu blog i ens trobem al el pastís de pastanaga!!! bo, oi?
Noia, ens encanta el teu blog!
mil petons, nurks!

Anònim ha dit...

Per cert, som la gent de la cuina vermella, però no estem escrivint des del nostre ordinador!
sinó des de l'ordinador d'un amic!

Txell i Kike

nurks ha dit...

gràcies i benvinguts!!
va quedar bo, boníssim!! ;D

Gemma ha dit...

Aquest pastís cau la setmana que ve, que serà el meu aniversari i vull portar algun detallet a la feina... t'ha quedat fantàstic!

nurks ha dit...

gràcies! i felicitats per avançat!! ^_^