ingredients: un paquet de seitan de 250 gr, 1 porro, dues pastanagues, un nap, 1 pot de bolets variats, 1 safata de xampinyons sencers, 3 cullerades d'oli d'oliva, 250 gr tomàquet triturat, un pessic de sucre, un got d'aigua, sal.
tallem el porro a trossos petits, i el nap i les pastanagues a rodanxes; posem les tres cullerades d'oli en una cassola de fang i quan estigui calent i aboquem el porro, quan aquest s'estovi hi posem el nap i la pastanaga i ho remenem per que no s'enganxi
quan les verdures estiguin gairebé cuites i posem els bolets (tallem els xampinyons a quarts i la resta els deixem sencers), el seitan tallat en làmines, el tomàquet amb un pessic de sucre i el got d'aigua; ho salem i remenem per que es barregi tot be, ho tapem i ho deixem coure 20 o 30 minuts a foc lent;
apaguem el foc i ho deixem reposar uns minuts, ho acompanyem amb una mica de quinoa.
* inspirat en el 'fricandó de seitán' de 'verduras para todos'
tallem el porro a trossos petits, i el nap i les pastanagues a rodanxes; posem les tres cullerades d'oli en una cassola de fang i quan estigui calent i aboquem el porro, quan aquest s'estovi hi posem el nap i la pastanaga i ho remenem per que no s'enganxi
quan les verdures estiguin gairebé cuites i posem els bolets (tallem els xampinyons a quarts i la resta els deixem sencers), el seitan tallat en làmines, el tomàquet amb un pessic de sucre i el got d'aigua; ho salem i remenem per que es barregi tot be, ho tapem i ho deixem coure 20 o 30 minuts a foc lent;
apaguem el foc i ho deixem reposar uns minuts, ho acompanyem amb una mica de quinoa.
* inspirat en el 'fricandó de seitán' de 'verduras para todos'
4 comentaris:
Boníssim, un plat deliciós, molt adequat a la tardor i als freds d'aquests dies... A casa el seitan el cuinem molt semblant, ens agrada molt.
ja t'ho diré... el tinc per dinar a la carmanyola, mmmh! :P
molt bona pinta!
jejejeje
nurks
http://deputy-dog.com/2008/11/urban-knitting-worlds-most-inoffensive.html
mira aixos
uuuaaalaaa!!! quina passadaaa!!! 0_0
thanks drling!! :*
Publica un comentari a l'entrada