ingredients: 1 conill petit, 2 pomes fuji, 10 o 12 prunes, 2 porros, 3 alls, julivert, romaní, 1/2 got de tomàquet triturat, 1 got d'oli d'oliva, 1 grapat de pinyons, 1 culleradeta de mostassa, una copa de vi negre, pebre negre i sal.
- salpebrem el conill i l'empolsem amb romaní;
- posem l'oli a la cassola i comencem a fregir-hi el conill; poc després de donar-li la volta, hi afegim els porros tallats a trossos;
- quan el porro estigui tou hi posem l'all i julivert i les pomes pelades tallades a daus no massa petits; deixem que cogui una estona vigilant que no s'enganxi;
- traiem les pomes i hi afegim el tomàquet triturat i deixem coure una estoneta. Quan s'hagi enrossit tot, traiem el conill i passem tota la salsa que hi ha a la cassola i una culleradeta de mostassa per la batedora.
- tornem a posar el conill a la cassola, amb la salsa, el vi, les prunes i els pinyons; deixem coune uns deu minuts - un quart i als darrers cinc minuts hi afegim les pomes.
* recepta original d'ACSP
- salpebrem el conill i l'empolsem amb romaní;
- posem l'oli a la cassola i comencem a fregir-hi el conill; poc després de donar-li la volta, hi afegim els porros tallats a trossos;
- quan el porro estigui tou hi posem l'all i julivert i les pomes pelades tallades a daus no massa petits; deixem que cogui una estona vigilant que no s'enganxi;
- traiem les pomes i hi afegim el tomàquet triturat i deixem coure una estoneta. Quan s'hagi enrossit tot, traiem el conill i passem tota la salsa que hi ha a la cassola i una culleradeta de mostassa per la batedora.
- tornem a posar el conill a la cassola, amb la salsa, el vi, les prunes i els pinyons; deixem coune uns deu minuts - un quart i als darrers cinc minuts hi afegim les pomes.
* recepta original d'ACSP
4 comentaris:
mmmm superant les broketes.....cada vegada el llisto + alt:D
mmm... aquesta recepta amb prunes comença a fer olor de Nadal!
arriba la fresca i la cuina es desperta!! xD
Ei, aquesta me l'apunto!!!
Publica un comentari a l'entrada