10.31.2008

pastis de patata i moniato

Ingredients: 1/2 Kg de moniato, 2 rotllos de pasta de full, 1 patata mitjana, 2 ous, 1/2 litre de llet de soja, aigua, 1 cullerada de comí, 4 cullerades d'oli d'oliva, sal i nou moscada

- preescalfem el forn a 200 ºC
- pelem els moniatos i la patata, els tallem en rodes fines amb la mandolina i els posem en un cassó amb la llet i aigua fins a cobrir-los;
- afegim un pessic de sal i la nou moscada i ho coem a foc baix uns 20 minuts; remenar de tant en tant per que no s'enganxi; destapar i deixar refredar;
- triturar-ho amb els dos ous batuts fins que quedi un puré fi i sense grumolls;
- posar un dels dos rotllos de pasta de full sobre un motllo baix; empolsar el fons amb uns quants comins i farcir amb el puré;
- tapar amb l'altre rotllo de pasta de full i pinçar be les vores per que quedi ben segellat, pintar amb ou batut i empolsar amb la resta de comins. punxar lleugerament la pasta de full amb una forquilla per que no es bufi
- coure al forn preescalfat a 200 ºC durant 40 minuts.

* recepta original de 'recetas gratis'

2 comentaris:

Jordi ha dit...

una moniatada de mortir/megaplaxton! :D

Gemma ha dit...

Ostres, quin pastís més original! M'agrada molt, el provaré!