ingredients: 1 carbassó, 1 albergínia, 2 patata o dues, 1 porro, 250 gr de carbassa, formatge parmesà ratllat, un grapat d'olives negres, sense os, farigola, sal, pebre i oli d'oliva
- pre-escalfem el forn a 180 ºC; mentrestant, pelar totes les verdures menys el carbassó i l'albergínia i tallar-les a rodanxes molt fines
- pintem amb oli una plata de forn (que tingui uns tres dits d'alt) i hi col·loquem les verdures per capes, alternades en diferents pisos
- salpebrem i empolsem amb el formatge parmesà ratllat, les olives negres picades i la farigola; ho amanim amb l'oli d'oliva, ho tapem amb paper d'alumini i ho posem al forn 45 minuts
- quan les verdures estiguin cuites, ho empolsem amb una mica més de formatge i ho gratinem durant cinc minuts
- podem variar o afegir les verdures que vulguem, queda boníssim!! ho podem acompanyar amb cuscús i una mica de salsa de tomàquet, per exemple :)
* recepta original de la revista 'Cuerpomente nº 165'
5 comentaris:
Aquesta coca trobo que és una manera diferent i original
de menjar verdura. Ha d'anar bé per aquells que no els agrada la verdura i se'ls ha de disfressar una mica... queda molt bonic tan ben posat ;)
kina bona pintaaaaaaaaaaaaaaaa!; )
sí, i és de les millors maneres de disfressar-la perque no porta res (ni beixamel ni arrebossats, etc) ;D
i en dos minuts està enllestida pel forn! sense complicacions!!
Nurks, aquesta coca de verdures ens ha enamorat... que bona i deliciosa. Ens encanta, l'haurem de fer desprès dels excesos nadalencs.
Mil petons
si, si, que ja queda poquet per 'La Grande Bouffe ' xDD
Publica un comentari a l'entrada