12.25.2007

acabant projectes

acabant projectes, tal i com acaba l'any... estic dels nervis perquè els meus nebots neixen en 2 DIES!!! i a aquestes alçades només tinc UN de quatre peücs començat... aix, quin horror, quins nervis, quin mal de panxa!!!

ja tinc els guantazos acabats, però no se què fer de extra, he comprat una mica de tela per fer un invent amb la màquina de cosir, però no ho veig massa clar... ahir per la tarda vaig estar 1/2 hora de rellotge, només per enfilar el fil i fer una línia de costura, això es pitjor que navegar una nau espacial!!! 8O jah! després diuen que la informàtica és complicada!!! prrrrrtt!!! :P hauríem de valorar més la feina de les nostres àvies i mares i modistes professionals o no, en general!!! he dit!!

apa, sus pegu un parell d'afotus del regalet pel pare de l'mdk i la seva companya, jo n'estic prou orgullosa, espero que a ells els agradi tb...



3 comentaris:

Unknown ha dit...

Em sento afalagada per la part que em toca... poques vegades es valora la feina artesanal i menys quan es pot trobar per 10 euros al H&M.

Si necessites ajuda amb la màquina compta amb mi!!!!

Núria ha dit...

gràcies guapetona!!! ;D
com va per mundocafe??

Anònim ha dit...

Ostres Nurks... no sabia que eras aficionada a la mitja... jo ja fa un parell d'anys q no faig res.. viam si penjo alguna fotografia dels gerseis que m'he fet jo.. m'Agrada la bufanda dels botons!