10.13.2007

primer projecte propi: clauer mdk

l'mdk necessitava un clauer per dur les claus de la moto i que evites que li ratllessin la xapa, com que no hi havia manera de trobar-ne un a alguna botiga (que no fos d'algún estampat hortera..) doncs l'he fet amb llana, ains que apañá!!

la veritat és que és d'alló més senzill:

- un rectangle d'uns 20x15cm de llana per feltrar teixida amb punt jersei amb els marges d'elàstic 2x2, per evitar que es cargolés

- i la rentadora falta gent! la meva primera experiència feltrant!! com que després de rentar-lo encara era un xic gran, el vam passar per l'assecadora uns 15 minutets, invents al poder!!

- els marges estan reforçats amb una costura d'estil 'asinalobruto', la part de dins està folrada amb feltre negre més fi; hi he cosit velcro per tancar-lo i una veta per penjar-hi l'anella de les claus.

és una mica rústic i un xic massa gran per dur-lo a la butxaca del davant dels texans (ejem... més aviat sembla una altra cosa... i no vull dir marranades!! XD però per ser el primer inventillu n'estic prou contenta!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta molt wapu si!! dema farem el testing del megaclauer ver. d'hivern:) tx:@@@@@@@@@@@

Anònim ha dit...

mirala que apanyada!!! jo li vaig fer al meu xicot una funda per un disc dur portàtil... i fa gràcia quan va amb el maletín del portàtil i comença a treure un ordinador, un ratolí, un embolic de cables i de sobte, entre tota aquella tecnologia, una artesanal funda de llana (amb el disc dur a dintre) xDD Jejeje mola molt la barreja gadgets - mitja :P

alimeda ha dit...

Mira que pràctic! Molt bona idea. I molt bonic.

Núria ha dit...

gràcies alimeda!! ^_^

nadine ha dit...

molt bona idea, i ha quedat molt bé! :)

Anònim ha dit...

Hola, querida víct... digo, sorprendida ja ja ja

Núria ha dit...

hola sorprendedora!!! XD