9.23.2007

bufandarra rebuda!

avui he flipat, i encara estic al·lucinant!!! és com un super regal d'aniversari, més una mostra al·lucinant de generositat, creativitat i, i, i... es que no tinc paraules! i no és peloteo, eh! que ho dic amb el cor a la mà!!

la meva sorprendedora de la bufandarra era la Pushka, bueno, potser ja ho sabíeu per que la pobre va tenir un petit 'desliz' i es va descobrir tota soleta :) però això és lo menys important realment i encara que ja sabia com era la bufanda, i encara que hagués rebut només (be això de només és un dir, es clar) la bufanda, ja hagués estat genial, perque és preciosa, m'encanta!! el color és perfecte, el punt super original, 'mullidita' i calentona... mmmmh tinc unes ganes que faci fred per posar-me-la nit i dia!!!!

a més anava embolicada en un paper molt xulo i, per si no sabeu que les bufandes són per l'hivern, hi havia aquest senyal indicatiu ;D

però ara flipareu de veritat perque d'entrada ja anava dins d'una caixa super xula, de color blau!! que deseguit ha trobat el seu lloc a la recentment endreçada llibreria de l'estudi!! perfecte pels projectes teixidors!!!

i a dins de la caixa hi havia aquest popet tan simpàtic, que només arribar a casa ha decidit que el seu lloc és a sobre el meu monitor i la veritat és que fa molta patxoca aquí atalaiat! ;)

però espera, espera, també hi havia un monederet super pràctic amb dos packs d'agulles de cosir llana!! jo en tenia dues senzilletes a casa, però és que això és el kit completo!!!!!

i enganxat al moneder/necesser hi havia un fermall, però no un fermall qualsevol, nononononononoo és un SPACE INVADER!!! aaaahh que em sembla que explotaré d'alegria!! però és que és genial!! i a més fet a manini per la pushka!! això no te preu! 8)

i, no ho creureu, però és que encara hi ha MÉS, dos super cabdells de colors guais per fer ganxet!! i lo més increïble, és que la pushka s'ha ofert a ensenyar-me a fer ganxet!!!

el mon és un lloc fantàstic avui!

(després d'aquest post el meu blog s'ha apastelat del tot, però és que no podia/volia reprimir-me! encara que fos a costa d'apropar-me perillosament en el rànking ñoñil als osos amorososo o mi pequeño poni! iiiiijjjjj!!!!)

per acabar aquest dia rodó estic fent pa casolà, totalment a manija, amassant donant forma, etc seguint les instruccions del super maxi llibre de receptes de pa que em va regalar l'mdk pel meu cumple, a veure com surt al final!!

i demà en principi veure a la meva 'sorprendida' per donar-li la seva bufanda, perque avui estava malaltona pobreta (recupera't aviat!!)... aix després de veure totes les meravelles que s'han regalat avui, em temo que no estic ni molt menys a l'alçada.. però be, al menys l'he teixit amb karinyu i amb il·lusió, espero que li agradi!!! aix quins nervis!!!

i tallo el rotllo ja!!
XD
bona setmana a tutti!!

4 comentaris:

babs ha dit...

hola osa amorosa però es el que te emocionar-se :D ijjijijijiji

Pushka ha dit...

encara em faràs plorar!! tenim pendent la classe de ganxet, que ahir em vaig despistar :P

Bruxa ha dit...

No pateixis que m'ha agradat molt!! De veritat!!! Moltes gràcies per tot!! :) Ah, i què xulo tot això que t'ha donat la Pushka! Jo tb tinc caixeta i cabdell de cotó, i tb m'apuntaré al curs de ganxet ;)

Clara ha dit...

uuuuuuuuuaaaaaaaaaauuuuuuuuu!!!
:)