8.09.2007

palafrugell 07

bueeeeno, doncs ja hem tornat, despres de quatre dies de vacances una mica accidentats pel que fa al descans, però vacances al cap i a la fi :-)

entre llits amb capçals impossibles i molles que t'arrivaven als confins de les costelles, esquadrons de mosquits de la muerte i les campanes del poble en dolby surround allà no hi havia qui dormis!!, total que el segon dia ja estavem super-cansats i sense ganes de mourens ni fotre brot! (ho sento kazumi!!! som uns miserables rajats!!! però és que realment estavem tan petats que...) i queda completament demostrat lo urbanites i ja no tan chavalillos que som, al quart dia ja estavem desitjant tornar per dormir a baba desbocada al nostre llitet!! si es que... no ens podem fer grans... X( ah! i per rematar-ho, l'autocar de tornada es va espatllar i vam haver d'esperar a que un segon ens rescates, en mig de la pluja, amb momento de mini-pànico inclós!!

però be, no siguem (del tot) dramàtics, a part d'això ens ho vam passar de conya, un dia de platgeta, peixet boníssim, el jardí botànic del cap roig que us recomano que visiteu per que és fantàstic!! ah! i el primer dia vam anar al cine a veure shrek 3, per 4,50 euros!!! no sabiem si abraçar a la taquillera, o convidar-la amb el que ens sobrava!!! com a barna tu!!

demà ja us explicaré com ha anat l'entrega de la manteta aquesta tarda, i fotus!!

ben retrobats/ades!!