8.14.2007

mal peu, o lesioneski 2.0

el dilluns vaig començar la feina després de les vacances i vaig a caiguda diària!! :(

m'explico: he anat amb les típiques xancles de dit, i deuen tenir la sola gastada (tot i que son comprades aquest any) i combinades amb les escales del kurro (els típics graons gastats d'escala antiga) són un perill mortal!! aquesta tarda, desprès de la segona caiguda ja no me les he posat, no soc tan kamikaze... menys mal del meu cul, escolteu humans amb prejudicis, tenir un bon pandero també pot ser útil!! sinó de ben segur que ara no em podria ni asseure!! XD després ens hem fet un fart de riure amb la companya del despatx, però en el moment, quin acolloni!!

entre la caiguda amb la bici i les caigudes a l'escala de la feina, sóc tot un sac de gemecs!! tota plena de morats i bonys! aaiiuuiiooouixxx!!! què pesada!! quina paciència que te l'mdk per aguantar-me, posar-me la cremeta... és un solete!!

... i d'aquí a dues setmanes torna la montse de vacances i serà la tortura final, ultradolorosa però necessària, per poder tornar a entrenar o, simplement posar-me el cabell darera la orella sense postures estranyes! :-/ la montse és la millor quiromassatgista del món mundial, però que no es talla un pel per més contractures o tendinitis que li plantis al davant... aiaiaiai quina por!!!

al menys puc fer anar el ratolí, i marcar-me unes partidetes al command and conquer 3, un joc al que m'acabo de viciar!!! sisisisisi!!

tot i aquests petits accidents, aquesta és una bona setmana per tornar a la feina, no truca ni deu, som quatre gats (literalment!), pleguem una horeta abans i demà festa!! dos dies tranquilets més i, a agafar forces per les properes setmanetes que ja desperta la bèstia...

ànims per tothom que retorni al món laboral!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tranqui, jo et possare la crema i et cuidare ah! i et possare la txixonera abans de sortir de casa amb les proteccions!!! si es que vaja escales de fer XD


--
Alert! User Error. Please replace user and press any key to continue.

Núria ha dit...

gràcies amooooor!!!!
jo també et posare cremeta que vaya dos tullidets estem fets!!
:**********************