6.26.2007

i d'avui en trenta...

vacances!!!! siiii el 26 de juliol començo les vacances... aix ja se que encara falta molt i que queda el pitjor (els temuts i arrolladors impostos!!!) però es que en tinc unes ganes!!!

i el dia 3 d'agost marxem a Palafrugell cinc dies!!! és genial!! super tranquils, a la mateixa fonda on vam passar unes nits l'any passat, Fonda l'Estrella, és super original i tranquila, al centre del poble i la porten amb molt de caliu un matrimoni super amables i simpàtics.

A més esta a tocar de Calella de Palafrugell on fins hi tot l'mdk es va animar a prendre el sol... aaaaaahh que be, només de pensar-ho ja em relaxo :D
i es clar que m'agradaria anar a visitar d'altres llocs, potser més llunyans o desconeguts encara, però prefereixo que ens recuperem (sobretot l'mdk) de l'stress laboral i tornem amb piles carregades pel que resta d'any :) potser l'any que ve podríem anar una miqueta més lluny, qui sap!

i vosaltres, on teniu pensat anar de vacances???

16 comentaris:

mkazumi ha dit...

eh, jo estaré a cadaqués tot l'agost!!! Truca'm!! T'ensenyo el poble, et fare un supertour!!! jajaja no hi ha gaire per veure, la veritat... Però es que estar alla sola és mortal!!! Eh, no es que vulgui que vinguis perquè em facis companyia, eh? que cadaqués és molt maco! La meva familia per part de mare és d'allà. La japonesa, no, l'altra, la catalana catalana, de la terra!! No hi ha res com l'empordà! jajajaja Que se me'n va la bola, no estic tan boja... Per cert, a veure si podem parlar algun dia a la quedada, ja està bé!

Núria ha dit...

ei, doncs en serio, per mi encantada si vols ens hi apropem un dia i el passem amb tu a cadaqués!! ;D mola! hi he estat un parell de vegades, però fa molt i lo tipic, arribes a 1/2 matí, platjeta, restaurant i adeu! :) en parlem a properes quedades? que encara no em parlat gaire és veritat!! ptons!

mkazumi ha dit...

això, ara ja no tenim excusa!!

Pushka ha dit...

Escolta'm Kazumi, tindràs temps per mi o qué!! Jo vaig a Roma uns dies amb els supervols de franc de Vueling :D

Núria ha dit...

com et trobes pushka? espero que millor! ^^
ai Roma, que xulo!! vols de franc?? com va això?? ;D

babs ha dit...

buff ja de només mirar les imatges ja em relaxo :D jejejejejejejje que es aixo dels vols gratis???? jejejejej


per cert x ki va a roma amb vueling ja us dik ara que quan arribeu i pilleu el tren cap a roma no fa falta pagar jejejej ja ho veuras


per una altra banda el mdk prenent el sol??????????????????????? jejejej no m'ho puc creure, encara no l'he vist mai murenu xD be ja callo perque m'enrotllo

doncs que ja queda menus per les vacances :D

Unknown ha dit...

el mdk moreno??? jo encara espero veurel amb banyador XD

mkazumi ha dit...

avui vueling donava vols gratis

Núria ha dit...

pobret!!!! bueno, he dit pendre el sol, no que ens posessim morenos XDDD i m'hi incloc, esclar!!! XDDD
ah! que guai això de vueling, llàstima que ja sigui massa tard... :-/

mkazumi ha dit...

jo me'n vaig a amsterdam :D

Pushka ha dit...

Arribo tard, però et dic que encara queden vols de franc, això si, sempre quadra que sigui el d'anada o el de tornada i no tots dos ;)

Anònim ha dit...

Hola! Sóy tu bufandarretera, una preguntita de nada: te gust el azul eléctrico? He visto una malabrigo que me gusta mucho y es para que me saques de dudas.
Otra cosa: te gustaría en punto bobo con los bordes en punto de arroz? Creo que las bufandas larguísimas quedan mejor con un punto sencillo, pero estoy abierta a sugerencias.
Besos, tu sorprendedora

Núria ha dit...

m'encanta el color blau!!, siqui el tó que sigui i per la forma.. escull tu la que t'inspiri més, de veritat!! aix quina ilu!!! gràcies pel post!! i bon cap de setmana!! ;D

Pushka ha dit...

Quina enveja :( jo encara no he rebut cap missatge de la meva... Bon cap de setmana a les dues!!

Núria ha dit...

igualment!! :-)

Anònim ha dit...

eh, ese malabrigo lo he visto yo para mi bufandetera!!!! no vale!!!! La verdad es que mola mogollón ;)