
- posem les llenties en remull unes sis hores o tota la nit; es colen i i les posem en una olla amb una part de llenties i 2 i 1/2 d'aigua, ho deixem bullir 45 minuts; hi afegim una cullerada de shoyu i ho deixem bullir 15 minuts més; les escorrem i guardem el brou
- pre-escalfem el forn a 180 ºC; escalfem l'oli i hi ofeguem lleugerament el porro, la pastanaga i la carbassa
- hi afegim les llenties cuites, 250 gr de tomàquet triturat, les herbes i la salsa de soja, ho tapem i ho deixem coure 15-20 minuts, afegint una mica de brou de llenties si la barreja queda molt seca; ho condimentem al gust
- en una plata de forn lleugerament engreixada hi posem una capa de tomàquet triturat i dues plaques de lasanya; les cobrim amb una capa de la barreja de llenties, una mica de tomàquet i ho empolsem amb formatge parmesà; ho cobrim amb una altra capa de lasanya i repetim el procés fins a acabar amb una capa de barreja de llenties; ho cobrim amb tomàquet i el formatge emmental i ho enfornem uns 25-30 minuts.
* recepta original de 'el llibre de la cuina natural'
2 comentaris:
Quina passada de lasanya, no se m'hagués ocorregut en la vida!
quina pinta més bona.
sí! i les llenties combinen la mar de bé amb la lasanya!
Publica un comentari a l'entrada